unele femei

Intr-un dialog recent (cu mine insumi) am rasucit un pic ideea de a povesti un experiment de la Universitatea din Groningen cu o femeie-subiect care a acceptat sa-i fie masurati cativa parametri fiziologici in timp ce avea un orgasm. Am renuntat la idee dar gasesc irezistibil un mic amanunt: respectiva domnisoara (sau doamna) se afla intr-un loc destul de incomod. Un PET!

Insa pentru ca am atins subiectul (atentie la interpretari inflacarate!) vreau sa precizez ca, in acest moment, nu mai reprezinta un secret pentru oamenii de stiinta (mult prea) interesati de sex ca orgasmul poate fi obtinut nu doar prin stimulare clitoridiana sau a penisului, ci si prin atingerea urechilor, anusului, gurii sau sfarcurilor. Dar asta puteai banui si tu, nu? (sau stii deja, din experienta proprie) Ceea ce probabil nu stii, si te va surprinde, urmeaza:

Exista unele femei care pot avea orgasm doar cu ajutorul gandurilor.

Da, fara niciun fel de atingere. O categorie restransa. Exceptionala (regula confidentialitatii ma impiedica sa ofer detalii dar te asigur ca nu glumesc). Insa de ce ne-am mira? Posibilitatile creierelor noastre sunt uimitoare (orgasmul se produce in creier, ne invata literatura neurologica, bazandu-se si pe cele cateva persoane cu nervi spinali sectionati dar satisfacute sexual). In plus, nu ai avut niciodata un orgasm in vis?


Publicat

în

de către

Etichete: