servicii 3G

Dupa un antrenament extenuant am reusit, in sfarsit, sa ating nivelul mental necesar urmatorului experiment pe care ma angajez sa-l realizez oricand, in public: cineva vine cu un pachet de carti nou-nout, eu extrag la intamplare o carte, o privesc (sa spunem ca este un 10 de inima rosie), ma concentrez aproximativ 5 minute si transmit, telepatic, aceasta informatie unei tinere (da, e obligatoriu sa fie femeie, femeile sunt mai receptive, nu?) aflata la distanta (la orice distanta, inclusiv pe un alt continent).

Persoana cu pachetul, sau oricine altcineva din public, o va suna apoi pe colaboratoarea mea si o va intreba ce carte a receptionat. Garantez ca va spune (in exemplul de mai sus) „10 de inima rosie”. Sunt chiar gata sa pariez 100:1 (adica eu 100 de lei pentru 1 leu al tau sau, pentru cei cu status economic mai inalt, 1.000 de euro ai mei pentru 10 euro ai partenerului de pariu).

Din pacate, nu pot face mai mult de o demonstratie pe zi, deoarece puterile mele sunt limitate (si nici eu nu mai sunt la prima tinerete-a nu se interpreta gresit!). Niciunul dintre bioenergoterapeutii din Romania, in acest moment, nu este capabil de o asemenea performanta (nici yoghinii, radiestezistii sau ocultistii pe care nu-i pot numi, activitatea lor fiind, nu-i asa, secreta). Nu o spun din lipsa de modestie ci cu simplitate stiintifica, genul copilaresc.

Ah, si in cazul in care te intrebi ce anume vreau sa arat: prin aceste demonstratii vreau sa te ajut sa intelegi ceva despre telepatie. Din pacate pentru fani, nu ca exista ci ca doar pare a exista!


Publicat

în

de către

Etichete: