secretul nostru

Pentru cei foarte putini care trec pe aici, din cand in cand, simt nevoia sa fac o precizare: site-ul este in probe! Public pe el, deocamdata, articole mai vechi aparute pe blogul meu. Extrem de putini oameni stiu, de la mine, de acest site (de faptul ca deja functioneaza, asta vreau sa spun, deoarece, altfel, am anuntat public ca il voi face) Nu stiu cum ai ajuns tu aici insa, daca tot ai venit, iti propun sa participi la jocul meu efemer:

Nu mai spune nimanui!

Imi plac secretele si imi place si paradoxul. Asa ca, uite, te rog, pe Internet, sa pastrezi, o vreme, acest secret („o vreme” inseamna pana incep sa public articole noi). Mi se pare foarte nostim. Primesc, regulat, intrebari de genul „Adrian, cand dai drumul la site-ul acela pe care l-ai promis?” In locul meu, tu nu te-ai distra, macar cateva secunde? (celor care ma intreaba, evident, le raspund, adica le spun adevarul)

Acum aproape 20 de ani, unul din mentorii mei (virtuali, pentru ca nu l-am intalnit niciodata) ma invata sa traiesc: „Imagineaza-ti ca acum esti si nu esti, in acelasi timp!” (el era un practicant budist, iti dezvalui, pentru a intelege originea acestei tehnici de meditatie: budismul a descoperit, cu 2.000 de ani inaintea neurostiintelor, ca Eul nu exista) Am pus in practica aceasta invatatura, profund eliberatoare (pentru mine: imi permite o libertate pe care unii o invidiaza in secret iar altii se tem de ea) Site-ul acesta exista si nu exista. O zi frumoasa!


Publicat

în

de către

Etichete: