explicatio rudentis

Pentru cei care, in urma unei revelatii sau a unui vis profetic, prea limpede pentru a mai fi analizat de un specialist jungian sau doar New Age, au ajuns pe acest site, o imediata lamurire:

Site-ul se afla in probe!

Public, deocamdata, articole scrise altcandva (posibil in alta viata, daca admitem, impreuna cu Dennett, sau, daca vrei, David Hume, ca nu exista o entitate persistenta) si aparute pe un blog inrudit (altruism reciproc, ar zice Trivers, la un moment dat internat intr-un spital si tratat cu prima generatie de antipsihotice eficiente, azi considerat de Steven Pinker unul dintre cei mai mari ganditori din lumea occidentala-desigur, netradus in limba romana).

I-am rugat pe cei care stiu deja sa nu faca niciun fel de publicitate site-ului si acelasi lucru te rog si pe tine (crezi ca asta e o forma de manipulare si vei face exact contrariul?). Probele ar putea dura toata luna sau chiar mai mult. De fapt, nu suntem cu totii „in probe”? (not on probation, please!) Exista oare ceva definitiv, fix sau neschimbator in vietile noastre?


Publicat

în

de către

Etichete: