cea mai interesanta biblioteca din Romania

Cativa corespondenti mi-au atras atentia in privinta vacantei prelungite a Scolii. Asa este! Cand ai propria ta Scoala iti poti permite sa lipsesti nedefinit (din nefericire, dar in anumite limite, acelasi lucru se poate intampla si la Universitate: studentii continua sa-mi dea exemple de profesori care nu vin la cursuri sau seminarii si nici macar nu anunta)

In alta ordine de idei, mai optimista, pot spune ca am folosit in mod activ vacanta. Am reusit sa iau o decizie care sa eficientizeze procesul de promovare publica (si caritabila) a bibliotecii pe care o detin. Ah, m-am laudat vreodata? Am sa o fac acum:

Este cea mai interesanta biblioteca (particulara) de psihologie (in limba engleza) din Romania!

Poate te-ai convins pana acum sau o vei face de-acum incolo deoarece mai am foarte multe lucrari, in majoritate noi si foarte noi, pe care trebuie sa le listez. In cazul in care stii pe cineva care ar putea concura cu mine, spune-mi, te rog! Voi marturisi onest infrangerea dar numai dupa o atenta verificare (hihi!)

Cateva din cartile pe care le am vor fi, probabil, traduse si de editurile romanesti in anii care vor veni. Dar cele mai multe nu vor fi! Iar informatia inseamna putere in societatea in care am ajuns sa traim. Daca crezi ca iti poti procura informatia de pe Internet iti amintesc de un mare pericol: pe Net exista informatii amestecate, de la informatii de foarte buna calitate si acurate pana la prostii fenomenale. Stii sa le distingi? Ce fel de criterii folosesti?

Cum spuneam, pentru a accelera procesul de constituire a Bibliotecii virtuale voi renunta la cele cateva cuvinte pe care le asociam cartilor compensandu-le cu trimiteri catre prezentarea si recenziile de pe Amazon. Acolo vei afla si cat te costa dorinta de a fi profesionista.


Publicat

în

de către

Etichete: